Πρωτοφανής μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη: 2 νεκροί, σοβαρά 35χρονη -Βίντεο ντοκουμέντο

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό η 35χρονη γυναίκα που ενώ έπινε ανύποπτη το ποτό της τραυματίστηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς μαφιόζικης διπλής επίθεσης – δολοφονίας σε γνωστό καφέ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Από τη μαφιόζικη επίθεση σκοτώθηκαν δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 41χρονος και ένας 44χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία είναι σεσημασμένοι. Από τον τρόπο εκτέλεσης του διπλού φονικού χτυπήματος φαίνεται ότι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη και τα πόδια και ο τραυματισμός της χαρακτηρίζεται σοβαρός χωρίς, όμως, να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της.

Το νέο διπλό μαφιόζικο δολοφονικό χτύπημα που χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος προκαλεί έκρηξη οργής και τρόμου στους κατοίκους καθώς αυτή τη φορά τραυματίστηκε σοβαρά και μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται «παράπλευρη απώλεια» από τους αστυνομικούς.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ εμφανίζονται αδύνατοι να αντιμετωπίσουν τις δολοφονικές επιθέσεις που το οργανωμένο έγκλημα ανενόχλητο πραγματοποιεί σε γειτονιές της Αθήνας.

Οι διαρροές όλο αυτό το διάστημα από υπουργείο και ΕΛΑΣ ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών του οργανωμένου εγκλήματος που δεν αφορούν τους πολίτες καταρρέει μετά τη μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη και τον σοβαρό τραυματισμό από αδέσποτη σφαίρα και της 35χρονης.

Να σημειωθεί ότι από τη μαφιόζικη επίθεση σκοτώθηκαν δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 41χρονος και ένας 44χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία είναι σεσημασμένοι. Από τον τρόπο εκτέλεσης του διπλού φονικού χτυπήματος φαίνεται ότι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί